Οι Υπηρεσίες του Firsttouch

Δίπλα σας Από την Πρώτη Στιγμή

Μέσα από το Firsttouch ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι γνώσης και ενημέρωσης μέσα από σεμινάρια (μικρά-κλειστά τμήματα) ψυχοπροφύλαξης, μητρικού θηλασμού και βρεφικού μασάζ από έμπειρους επαγγελματίες, ο καθένας στο είδος του.

Σεμινάρια Βρεφικού Μασάζ

Το βρεφικό μασάζ είναι ένα μοντέλο αγάπης και καλλιέργειας της επαφής μεταξύ του βρέφους και του γονέα. Είναι αναγνωρισμένο από έρευνες και κλινική εμπειρία ότι έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στη φυσική όσο και στη συναισθηματική υγεία του αναπτυσσόμενου παιδιού.

Σεμινάρια Ψυχοπροφύλαξης & Μητρικού Θηλασμού

Τα σεμινάρια ψυχοπροφύλαξης έχουν ως στόχο να προετοιμάσουν τη γυναίκα σωματικά και ψυχικά, για να μπορέσει να περιορίσει έως και να εκμηδενίσει την ένταση του πόνου και να βοηθήσει με την κατάλληλη συμπεριφορά της στην καλύτερη εξέλιξη του τοκετού της.

Tiny Feet Big Steps

Το πιο διασκεδαστικό και πρωτότυπο πρόγραμμα για μαμάδες και μωράκια μέχρι 12 μηνών. Σκοπός του προγράμματος είναι να εξασφαλίσει στο βρέφος ερεθίσματα και ενασχολήσεις ανάλογα με την ηλικία του αλλά και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τη μαμά του ή τον φροντιστή του.

Γιατί να Μας Εμπιστευθείτε

Το FirstTouch γεννήθηκε μέσα από την ψυχή αλλά και τις γνώσεις μας. Σας καλούμε να ζήσουμε μαζί αυτό το μοναδικό ταξίδι του ερχομού και της φροντίδας ενός μωρού στη ζωή σας!

Πιστοποιημένοι Επαγγελματίες
Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για όλους τους συνεργάτες του First Touch καθώς εκτός από την πολύτιμη εμπειρία τους ο καθένας είναι κορυφαίος στον τομέα του. Οι συνεργάτες μας είναι η πνοή και η ψυχή του First Touch γι’ αυτό και η επιλογή τους γίνεται με κριτήριο όχι μόνο τις γνώσεις τους αλλά και την μεγάλη τους αγάπη για το αντικείμενο που διδάσκουν.

Εξειδικευμένα Σεμινάρια
Ο πυρήνας των σεμιναρίων μας το μωρό και η οικογένεια που θα το υποδεχτεί ή το έχει ήδη στην αγκαλιά της. Έτσι τα σεμινάρια μας απευθύνονται σε εγκυμονούσες, θηλάζουσες, μανούλες με μικρά παιδάκια, μπαμπάδες, γιαγιάδες και φυσικά τα αδερφάκια τους. Το κάθε σεμινάριο είναι πολύ προσεχτικά σχεδιασμένο έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να λάβουν πολύτιμες γνώσεις βασισμένες όχι μόνο στις επιστημονικές γνώσεις των επαγγελματιών αλλά και στην μακροχρόνια εμπειρία τους.

Ο Πρώτος Πολυχώρος
Είναι ο πρώτος πολυχώρος στην Ξάνθη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την γνώση και την πληροφόρηση μέσα από σεμινάρια για την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό και την περιγεννητική φροντίδα , με υψηλής ποιότητας προϊόντα από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες οργανικών βρεφικών ρούχων στον κόσμο.

img_00221

Οι Εξειδικευμένοι & Πιστοποιημένοι Επαγγελματίες

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ερχομός ενός μωρού για μια οικογένεια, φροντίζουμε μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών μας να σας προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας σεμινάρια.

Ελοβάρη Δάφνη

Ιδρύτρια First Touch
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ IAIM
Εκπαιδεύτρια Tiny Feet Big Steps
DPP_355

Η μοναδική εξειδικευμένη επαγγελματίας στο βρεφικό μασάζ στη Ξάνθη, αναλαμβάνει να σας διδάξει τα μυστικά του βρεφικού μασάζ και να σας βοηθήσει να απαλύνεται τους κολικούς του μωρού σας.

Ανδριανή Γκαγκαλίδου

Ψυχοπροφυλάκτρια Μαία
DPP_158

Με πάνω από 20 χρόνια νοσοκομειακής εμπειρίας η Ανδριανή Γκαγκαλίδου, θα σας ενημερώσει για το πως να έχετε έναν ανώδυνο τοκετό ενώ παράλληλα θα σας μυήσει στα μυστικά του θηλασμού.

Περισσότερες Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τα σεμινάριά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 25410-24215 ή στείλτε μας ένα μήνυμα συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.