Το πιο διασκεδαστικό και πρωτότυπο πρόγραμμα για μαμάδες και μωράκια μέχρι 12 μηνών. Σκοπός του προγράμματος είναι να εξασφαλίσει στο βρέφος ερεθίσματα και ενασχολήσεις ανάλογα με την ηλικία του αλλά και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τη μαμά του ή τον φροντιστή του.

Με πολύ παιχνίδι, μουσική, γυμναστική, μασάζ και χορό δίνουμε ένα πλήρες πακέτο ερεθισμάτων που βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου αλλά και στην ψυχοκινητική ανάπτυξη του βρέφους. Όλες οι αναπτυξιακές δεξιότητες όπως η αδρή κινητικότητα, η λεπτή κινητικότητα, η γλώσσα, ο γνωστικός τομέας και η κοινωνικότητα ενδυναμώνονται καθώς το πρόγραμμα εισέρχεται σε όλες τις αισθητηριακές διόδους.

Φυσικά τα οφέλη του προγράμματος δεν σταματούν εδώ καθώς είναι μία υπέροχη έξοδος και για τις ίδιες τις μαμάδες ώστε να κοινωνικοποιηθούν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μέσα από τη μητρότητα. Το πρόγραμμα πέρα από τη βασική του δομή έχει και θεωρία που δίνει το έδαφος σε συζητήσεις βασισμένες στο attachment parenting.

Οι συναντήσεις του Tiny Feet Big Steps γίνονται σε ομάδα έξι έως οκτώ μαμάδων, μαζί με τα μωρά τους και πραγματοποιούνται σε κύκλους. O κάθε κύκλος έχει τις εξής δραστηριότητες, που διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες των βρεφών:

-Baby Gym
Γυμναστική για μωρά! Στη συνάντηση αυτή κάνουμε ειδικές ασκήσεις με διασκεδαστικές κινήσεις και τραγούδια που συμβάλλουν στη σωστή μυοσκελετική ανάπτυξη του βρέφους και το βοηθούν να αναπτύξει την αδρή και τη λεπτή κινητικότητα.

-Baby Spa
Σε αυτή την πολύ ξεχωριστή συνάντηση τα μωρά απολαμβάνουν υψηλές υπηρεσίες περιποίησης όπως σε ένα αυθεντικό spa! Με τη βοήθεια του νερού και του μαγικού αγγίγματος με τεχνικές μασάζ ειδικά για μωρά ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε εσείς και το μωρό σας.

-Sensory Play
Το sensory play είναι μία συνάντηση/μάθημα για τα μωρά αλλά και τους φροντιστές του. Πρόκειται για αισθητηριακό παιχνίδι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μωρών έτσι ώστε να έρθουν σε επαφή με υλικά, υφές, γεύσεις, αρώματα και ήχους που εισέρχονται σε όλες τις αισθητηριακές διόδους και βοηθούν τον εγκέφαλο να αναπτυχθεί σωστά.

-Messy Play
Με το Messy Play προσφέρουμε στο μωρό σας και εσάς μία μοναδική εμπειρία καθώς έρχεται σε επαφή με έναν εκπληκτικό τρόπο παιχνιδιού! Το ελεύθερο και «βρώμικο» παιχνίδι. Ανακαλύπτει έναν ολόκληρο νέο κόσμο πάντα με τη δική σας παρουσία!

-Music Party
Μια συνάντηση μουσικοκινητικής για μωρά! Ερχόμαστε σε επαφή με μουσικά όργανα, ρυθμούς και τραγούδια! Ανακαλύπτουμε ήχους από απρόσμενα αντικείμενα και χορεύουμε πολύ!

-Babywearing Dancing
Η πιο χορευτική μας συνάντηση είναι ο χορός με μάρσιπο αγκαλιάς, εκεί που τα ίδια τα μωρά αισθάνονται τη μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι γονείς διασκεδάζουν και γυμνάζονται στο ρυθμό της μουσικής και ακολουθούν τη χορογραφία! Τα μωρά φυσικά απολαμβάνουν το χορό και τη διασκέδαση ενώ παράλληλα αναπτύσσεται σωστά το αιθουσαίο σύστημα.

FB: First Touch Mommy and Baby

Δάφνη Ελοβάρη
2541024215 – 6936624682
Ιδρύτρια First Touch Mommy and Baby
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ ΙΑΙΜ
Εκπαιδεύτρια Tiny Feet Big Steps Ξάνθης